ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
Πρωτόκολλο Εφαρμογής Προϊόντων L-Mesitran®


Η ιατροτεχνολογία επούλωσης L-Mesitran® βασίζεται στη πολυδιάστατη λειτουργία των υδροενεργών αλοιφών Ointment και Soſt με μέλι ιατρικού τύπου καλύπτοντας ολιστικά τις ανάγκες καθαρισμού, επούλωσης και επιθηλιοποίησης των ελκών παντός τύπου, χωρίς αντιβιοτικά. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούνται ως πρωτεύοντα επιθέματα και όχι επικουρικά.

ΣΥΝΟΨΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΛΟΙΦΗ SOFT:

Περιέχει μέλι ιατρικού τύπου σε αναλογία 40% με την προσθήκη φυσικών αντιφλεγμονωδών και επουλωτικών ουσιών έχοντας ήπια αλλά αποτελεσματική δράση. Ενδείκνυται και για επιμολυσμένα επιφανειακά έλκη ευαίσθητων δερματικών περιοχών.

ΑΛΟΙΦΗ OINTMENT:

Περιέχει μέλι ιατρικού τύπου σε αναλογία 48% ενισχυμένο με περισσότερες αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές φυσικές ουσίες. Έχει ηψηλή οσμωτική δράση και πιο δραστική καθαριστική και επουλωτική λειτουργία. Σε περιπτώσεις επιμολυσμένων ελκών ή ελκών με ξηρές κυτταρικές νεκρώσεις να προτιμάται έναντι της αλοιφής Soſt. Τυχόν αίσθηση καύσους (τσούξιμο) από τη χρήση της αλοιφής Ointment είναι παροδική και παρέρχεται σύντομα λόγω των σημαντικών καταπραϋντικών συστατικών του προϊόντος. Αν επιμείνει, τότε να επιλέγεται η αλοιφή Soſt.

ΒΑΘΙΑ ΕΛΚΗ:

Ως προς τη δυνητική χρήση προϊόντων αλγινικού ασβεστίου σε βαθιά έλκη για την επίτευξη αγγειογενετικής διέγερσης σημειώνεται, ότι η επιθυμητή κοκκιοποίηση επιτυγχάνεται πλήρως και αποτελεσματικά από τις υδροενεργείς αλοιφές L-Mesitran® με την προσθήκη του NET και απορροφητικής γάζας και χωρίς την ανάγκη χρήσης αλγινικού ασβεστίου.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΕΛΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ:

Στις περιπτώσεις ελκών σε δερματικά ευαίσθητες ή ταλαιπωρημένες περιοχές, π.χ. φλεβικά, αρτηριακά, κιρσώδη έλκη κνήμης, εγκαύματα ακτινοθεραπειών κ.α. ενδείκνυται η ηπιότερη παρέμβαση στο έλκος με τη χρήση των επιθεμάτων Tulle 10cmx10cm και Hydro 10cmx10cm εφόσον τα έλκη δεν είναι επιμολυσμένα, ενώ συνιστάται το Tulle 10cmx10cm ή η αλοιφή Soſt εφόσον υπάρχει λοίμωξη.

ΣΥΡΙΓΓΙΑ:

Η προτεινόμενη αντιμετώπιση αφορά στη χρήση υπέρτονου μέσου ή φυσιολογικού ορού συνοδευόμενου με τη χρήση της αλοιφής Ointment.

Επικοινωνία

+30 2510 231 550

info@bioskin.gr

Φιλικής Εταιρείας 5 Καβάλα

Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδας & Κύπρου

Η εταιρία Bioskin έχει την ευθύνη αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων L-Mesitran® στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχοντας υπάρξει επί σειρά ετών περιφερειακός αντιπρόσωπος των προϊόντων στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη, διαθέτει σημαντική συσσωρευτική εμπειρία στον τομέα της υγρής επούλωσης και στη διαχείριση των συγκεκριμένων προϊόντων.

_

Η παροχή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω των παρακάτω σημείων διάθεσης:

  • Πάροχοι ΕΟΠΥΥ (Προϋποτίθεται η ύπαρξη γνωμάτευσης από χειρουργό)
  • Φαρμακεία
  • Καταστήματα Ορθοπεδικών
  • Νοσοκομεία
  • Κτηνιατρεία
© 2018 Bioskin. All Rights Reserved. Designed By Webd.gr